Asociația CENTRU DE RECUPERARE BUCOVINA este furnizor de servicii sociale acreditat motiv pentru care ne încadrăm în categoria ONG-urilor pentru care puteți redirecționa 3.5% din impozitul pe salariu pentru copiii și tinerii cu dizabilități sprijiniți de asociație. Cererea privind destinația sumei reprezentând până la 3.5% din impozitul anual și deducerea cheltuielilor efectuate pentru economisirea în sistem colectiv (Formularul 230) se completează de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii și asimilate acestora.

De asemenea poți ajuta dacă ești persoană juridică redirectionând 20% din impozitul pe profit . Descarcă contractul de sponsorizare de aici.

Depunând o suma cât de mică în conturile Asociatiei la ghiseul bancar sau online prin platforma DONEAZA ONLINE.

Internet Banking. Dacă aveți un cont bancar și folosiți serviciul internet banking, activați opțiunea direct debit/plată recurentă/plată programată, în funcție de bancă, pentru a dona. dvs decideți suma și frecvența donației. Accesați contul dvs online și urmați instrucțiunile oferite de banca dumneavoastră.

Poti ajuta devenind voluntar in Asociatie sau donând produse de întreținere si igienă,rechizite și jocuri terapeutice,alimente sau imbracăminte pentru cazurile sociale ce au în întreținere unul sau mai mulți copii bolnavi ,un procent din vanzările firmei tale .Suntem deschisi la orice colaborare pentru binele copiilor si a tinerilor cu dizabilitati pentru care luptăm.

Donand un produs nou ce nu ti mai este de folos sau licitand un produs ce a fost donat de pe pagina https://www.facebook.com/groups/483060525225729/